ГОРЕЩИ ТЕЛЕФОНИ
КОНТАКТИ
x
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА

Телефони за информация и заявки:
0876 625 635

всеки ден (без неделя)
от 09:30ч. до 18:30ч.
Имена*Въведете име!
Телефон*Telefon!
E-mail
Съобщение*Въведете съобщение!
Колко е 12+12*

14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕАко не си доволен от закупения от теб продукт, можеш да го върнеш в срок от 14 дни от доставката му. MiHouse.bg ти дава възможност да връщаш продуктите като попълниш онлайн формуляр за връщане. Транспортните разходи за връщане са за сметка на Купувача. Някои продукти не могат да бъдат върнати и информацията за тях можеш да намериш по-долу. Поради тази причина, преди да върнеш един продукт, прочети подробно условията за връщане в тази страница.  


Как мога да върна продуктите, предлагани от www.MiHouse.bg ?
Връщането на продукти чрез сайта www.mihouse.bg се осъществява в няколко стъпки:

1. Попълни този формуляр за връщане и се увери, че продуктът, който желаеш да върнеш отговаря на условията за връщане.
2. Избери една от опциите за връщане: възстановяване на заплатената сума или замяна на продукти, предлагани от MiHouse.
3. След като твоята молба за връщане бъде одобрена, ще изпратим куриер при теб, който ще вземе продукта.


Можеш да върнеш продукти на MIHOUSE по всякакъв друг начин, какъвто е удобен за теб на адрес гр.Русе, ул.“Борисова“ 113 и като ни уведомиш на mihouseruse@gmail.com или на телефон 0876 625 635 като Упоменеш номера на товарителницата, с която е изпратен, кой е куриера и данни за връзка.
В този случай рискът от изгубване или повреждане на продукта по време на транспортирането му е поет изцяло от теб.
Препоръчително е пратката да съдържа и копие от фактурата, за да може по-лесно да се обработи процедурата.
След като пратката е получена успешно нашите оператори ще се свържат с теб, за да ги уведомиш за причината за връщане, както и за твоето по нататъшно желание.

Ако си избрал опцията връщане на платената сума за покупката и продуктът, който си върнал отговаря на условията за връщане, ще ти възстановим сумата на посочените от теб данни във формуляра за връщане.


На какви условия трябва да отговаря продуктът

Общи условия за връщане, които се прилагат за всички категории
Продуктите, закупени от MIHOUSE могат да бъдат върнати в срок от 14 дни от датата на получаване на пратката, независимо дали си физическо или юридическо лице. За да е валиден формулярът, той трябва да бъде попълнен до 14 дни от дата на доставка на продукта.
Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са повредени от теб, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са ти били доставени.
Трябва да върнеш продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция и всички документи, с които е доставен продуктът.
В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщаш продукта, трябва да върнеш и подаръка.
В случай, че си закупил повече от един еднакви продукти и желаеш да върнеш два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.